Sel nädalavahetusel Oru-Mõisaküla-Soolu kohtumiste teele

Viivika Orula Soolu küla Taaveti kultuuritalust annab teada:

Kooli alguse puhul avame taas Soolu päevalillepõllu servas hüpikpoe laupäeval ja pühapäeval. Mõlemal päeval nelja tunni kestel. Värske päikeseline õis otse põllult.
Kui tahad ise lõigata, siis kummik jalga ja nuga või oksakäärid kaasa.


Endiselt saadaval ka valik kunsti väärikaks ja ajaga aina väärtuslikumaks muutuvaks kingituseks.

Samas võimalus soetada pilet 12. septembri kontserdile “Armastusega sügisesse”, Trio Kuma kirglikud meloodiad.

Ja mitte ainult!


Teel Soolu hüpikpoodi saab sisse põigata Oru mesilasse ja osta purgikese mett (alates kell 14), kui vihm on lubanud, siis Rehe talust Orul mahedat kartulit (või anda tellimus sisse), Oru külas Metsanurga veinimajas saab tutvuda veinide tegemise kunstiga ja soovi korrald mekuatadagi, Urge talust Mõisakülas on võimalik osta vastupidavaid ja kauneid lilletaimi koos juhtnööridega nende kasvatamiseks, lisaks nautida tõeliselt liigirikast noort aeda ning Mõisaküla lauda juures saab uurida õnnelike kanade munade hankimise võimalust. Kopli talus on pakkumisel hobusesõnnik aiamaale väetiseks. Taaveti kultuuritalu juures on võimalik ohutust kaugusest pilk peale visata, kuidas valmib maakividest aed kiviaiameister Arvo Saadi juhendamisel. Pühapäeval näeb boonusena Oru Spordiklubi korraldatud jalgratturite ponnistusi. Rada läheb muuhulgas üle raba, mis omakorda on väljakutse vapratele.
Ehk et ikka mitu kärbest ühe hoobiga. Juba sel laupäeval alates kell 14 – 17 ja samal ajavahemikul ka pühapäeval. Tulge kohtumiste teele!