Rabafotode näitus Linnamäel, LASi Majas on lõppenud.

Foto Urmas Laurilt

Seoses uute üritustega on see kaunis ja mastaapne näitus meie majas tänaseks kokku pakitud ning valmis järgmisse paika edasi liikuma. Kuuldavasti Taeblasse, Lääne-Nigula vallamajja – pole pikk maa fotokunsti nautima minna neil, kes Linnamäele ei jõudnud!

Saatesõna näituse autorilt, loodusfotograaf Meelis Võsult:

“Olen loodusfotograafiaga tegelenud umbes 14 aastat. Eriti köidab mind märgalade pildistamine. Viibin rabades ja soodes väga sageli – leian seal hingerahu ja saan oma mõtteid korrastada.

 Rabades leitud maagiline rahu saadab mind alati päevi ning aitab hoida tasakaalu igapäevatoimetuste virrvarris. Rabas kogetut piltidele jäädvustades saan seda maagiat jagada ka teistega. Kuigi nii rahulikud, on sood ja rabad iga kord täiesti erinevad. Küll udu, päikesetõusude ja -loojangute või vihma poolest, aga ka oma häälte ning lõhnade poolest. Aastaaegade vaheldumine rabas on alati lummav ning iga kord on leida midagi uut ja samas tuttavat. Mul on hea meel, et saan jagada osakest sellest maagiast ka teiega!”

Öeldakse, et loodus tühja kohta ei salli – õigepea on LASi Maja teise korruse peeglisaali seinu katmas uus omanäoline näitus. Sellest juba edaspidi.

Seni olete oodatud meie maja õdusasse kohvikusse lõunatama (E-R 11-14) ning kuuma kohvi kõrvale hõrgutavaid kooke proovima.

Vaata menüüd: https://www.facebook.com/wanakoolikohvik/