LUMI looduskosmeetikafirma otsib tootmisassistenti Uuglasse

Tule LUMI tiimi tootmisassistendiks! Kolime kõik oma asjad ülikoolipealinnast Haapsalu lähistele, Uugla külla ja lähme maaelu nautima! Uuglas saavad olema tootmisruumid, labor, ladu ja ravimtaimede põllud- kõik Lumi looduskosmeetika tegemiseks!

Otsime sellega seoses veel selle aastanumbri sees oma meeskonda tootmisassistenti!

Kui sa kuulutuse lugemisega juba siia jõudsid, siis loe millised on tootmisassistendi tööülesanded, milline on meie meeskond jne.
SIIT: https://luminordic.com/tule-toole/

Kui sul endal on juba hea töökoht olemas, aga tead üht töökat kätepaari, kes tahaks linnaõhust pausi teha ja maale tööle minna, siis märgi ta siia alla!

Kõikide töökuulutuse jagajate ja sõbrale soovitajate vahel loosime välja 50€ LUMI e-poe krediiti!

Lumi ideoloogia

Biotehnoloogia ja botaanika. Oleme loonud tooted, kus teadmised ravimtaimetedest ja biotehnoloogiast sillutavad teekonna ilusama ja tervema nahani. Lumi on Tartu Ülikooli spin-off ettevõte, kaasates retseptide arendamisel  tippkompetentse Tallinna Tehnikaülikoolist.  

Naturaalsed toorekstraktid. Kanepiseemneõli ja 18 valitud taime on baasiks Lumi efektiivsusele. Toodete looduslik värv ja lõhnnäitavad, et kasutame võimalikult vähe töödeldud komponente. Just toorekstraktides on säilinud taimede mõjusaimad omadused.   

Sünteetikavaba. Toodetes ei leidu parabeene, mineraal- ega silikoonõlisid, sünteetilisi lõhna- ega säilitusaineid. Seetõttu on Lumi tooted õhukindlas pumppudelis ja säilivad värskena piiratud aja.

Lääne Elust: