Külade ümarlaud

Kohaliku omaalgatuse programmi (KOP)toel saavad sel hooajal teoks mitmed külaliikumist toetavad üritused.

Neist esimene, Oru kandi külade ümarlaud juba homme, kolmapäeval kell 18.00 LASi maja teisel korrusel!
Lisaks toimub ka kogemuskoolitus külade eestvedajatele. Ridala kandi külaliikumise eestvedaja Maire Vilbase rikkalikust kogemustepagasist saame tõenäoliselt ka oma piirkonna külaelu tarbeks miskit kõrva taha panna.


Seejärel käime läbi kõik Oru piirkonnale oluliste arengute hetkeseisud ja plaanid – kult. saal, spordiplats, kergliiklusteed, tuulepark, postipunkt, perearstiküsitluse kokkuvõte, jõululaat (sellega seoses tekkis vajadus ideekorjeks, kuidas huvilistele kohalikku käsitööd, hoidiseid jms. pakkuda), LASi Maja kohvikust ja saunateenusest, avatud uus looduseteemaline näitus. Tule osa saama ja kaasa mõtlema!