Oru kooli noorte kuldaväärt tegu!

17.10.2019 kogunes enam kui 400 õpetajat, koolijuhti ja noort üle Eesti haridusprogrammi Ettevõtlik Kool haridusfestivalile, kus muuhulgas kuulutati välja koolide parimad ettevõtlikku hoiakut arendavad edulood.

Programmi koordinaator Kristi Krilovs: „Ettevõtlik Kool on kui kaasaegne hariduse kvaliteedimärk, mis toob koolidesse ja lasteaedadesse rohkem iseseisvat ja ettevõtlikku hoiakut, arendab lastes otsustusvõimet ja ärgitab tegutsemishimu.“

Kategoorias „Heategu kogukonnale“ võitis esimese koha Oru Kool projektiga „Linnaga Linnamäel“!

Vaata ja meenuta seda vahvat, noorte loovtööna valminud ning AASTAID OODATUD KOOLIAULALE pühendatud LÜHIFILMI “Reis ümber Linnamäe” ja koostöös Ivo Linnaga läbiviidud üritust “Linnaga Linnamäel” siit .

Suured õnnesoovid, Karel Markus, Rageri ja Karl-Mark ning õpetaja Aive Nõupuu!

Visadus viis sihile ja auhinna saamise ajastus on ülitäpne- viimaste teadete järgi on kooliaula ehitus kohe algamas