Maal elamise päev – Vedra


Vedra küla (54 elanikku) asub Haapsalust  vaid 15 km kaugusel. Seal elab mitmeid ettevõtlikke peresid, ühistööna on ära tehtud nii mõndagi. Näiteks koolibussi ootavatele lastele mõnus majake, mille seinal ka lähemalasuvate talude postkastid oma koha leidsid. 

Ajaloost. Vedras on kunagi antud ka kooliharidust, Oru topoteegis on foto Vedra külakoolist umbes 1890. aastal. 1930tel ehitati Vedra külla uhke palvemaja, mis säilinud siiani ning rajati Vedra kalmistu.

Maal elamise päeval räägib küla elust-olust Lauri Lilleoks (telefon 5343 0708). Helista talle ja kuula maad, sest Vedra külla mahub veel mitmeid peresid elama, uusarendusena on elamumaaks müüa koguni kaheksa kinnistut (maakler Liisi Loone, telefon  5567 7977).

Lisaks on kohe müüki tulemas Tänava talu. Täpsem info maakler Kaie Roosilt, telefon 529 2656.

Vaata veel Oru kandi kinnisvarapakkumisi SIIT ning Maal elamise päeval teistes külades toimuvat SIIT