Laulud nüüd lähevad…!

Oru kandi lauluhuviliste “rakuke”, koosseisus Jüri Heeringas, Silva Siht, Kait Kleemann, Kaia Vooremaa ja Eve Tamm pääsesid dirigent Eleri-Kristel Kuimeti juhtimisel ning Piirsalu segakoori “Piiritu” ridades 4.-7. juulil toimuvale Eesti laulu ja tantsu juubeliaastale pühendatud laulupeole Tallinnas.
https://2019.laulupidu.ee/

Tegelikult, kui kõik ausalt ära rääkida, on “Piiritus” laulmas veel teisigi meie kandi inimesi – Aivi Paju, Kaur Järve, Malle Järve ja Eda Türnpu Seljakülast. Seega kulges kahe lauluseltskonna ühinemine üsna sujuvalt ja kergelt 🙂 .

Tubli töö ja pikad proovipäevad, laulude ladusaks lihvimine ning kooskõlas kokku kasvamine on auväärse žürii poolt tänaseks, peale kaht piirkondlikku ülevaatust hinnatud koorilauljate jaoks suurima tunnustusega.

Oru kandi aastakümneteks katkenud koorilaulutraditsioon on jätkumas

ja algus on üsna paljutõotav!

Rõõm ja tänu kõigile kaasosalistele!