Algas KIK-i poolt toetatud objektide lammutamine Linnamäel

Keskkonnainvesteeringute Keskus rahastas ringmajanduse programmist Linnamäe Arenguseltsi kahte projekti, millega lammutatakse Haapsalu poolse sissesõidutee ääres pikka aega pinnuks silmas olnud lagunev meiereihoone

ning Reinu tee ääres asuvad kolhoosiaegsed kütusemahutid.

Ringmajanduse programm toetab maastikupilti kahjustavate lagunenud ning kasutusest väljalangenud põllumajandus- ja tööstusehitise lammutamist, sellest tekkinud jäätmete käitlemist,  sealhulgas taaskasutuse ja ringlussevõtu soodustamist, maa-ala koristamist.

Toetusotsus saabus möödunud aasta detsembri lõpus,


Seejärel korraldati riigihanked objektide lammutustööde teostaja leidmiseks. Meierei lammutamise hanke võitis “Aspen Grupp OÜ”, kütusemahutitega hakkas juba eelmise nädala lõpus tegelema OÜ A.K. Montage.

Mõned fotod sündmuskohalt: