Tiina Ojaste kunstinäitus avatud 31. märtsini. Tule vaatama!

Jaanuarikuu viimasel päeval avati Linnamäel LASi maja peeglisaalis maali- ja nahakunstniku Tiina Ojaste näitus „Kübaratrikk“.

Üle paarikümne osaleja seas oli nii väiksemaid kui ka suuremaid kunstihuvilisi.

Inimesed, kes seni on peljanud, et tänapäevakunst on vaid „kuri kriips lõuendil“, võivad julgelt seda näitust külastada. Ojaste maalid on täis ilu, harmooniat ja värvidemängu. Väikesed nüansid, mis esmapilgul ei pruugi silmagi hakata, võivad osutuda oluliseks komponendiks, mis annavad maalile tegeliku tähenduse – nagu liblikad või pärlid kauni naisfiguuri kaelas.

Tiina Ojaste, kes viibis ka ise näituse avamisel, tunnistas, et enne oma stiili leidmist uuris ta kolm aastat vanade tuntud maalikunstnike tehnikat, mida on tunda ka tema teostest. Maalidest õhkub suursugust, isegi kui maalitud on vaid taksikoera.

Tiina Ojaste mastaapsust näitab seegi, et ta on osalenud 52-l isiku- ja grupinäitusel üle maailma – Vatikanist Ameerika Ühendriikideni ning Põhjamaadest Valgeveneni. Võib olla on just see tõeline kübaratrikk, kui kunstnik, kelle töid ostetakse enne näituste seintele jõudmistki, avab oma isikunäituse väikeses kohas nagu Linnamäe. Ei saa salata, ka eilsel avamisel osteti juba esimene maal ning naljatamisi võib öelda, et sellega tegi LASi maja oma esimese beebisammu suurte kunstigaleriide suunas.

Näitus „Kübaratrikk“ jääb avatuks märtsi lõpuni ning seda saab LASi majas külastada tööpäevadel 9.00 – 17.00ni (soovitav helistada ette 5667 9002)

Samas saab osta ka Tiina Ojaste loominguga kaunistatud õnnitluskaarte, rahataskuid, luuleraamatuid ning kahe aasta seinakalendri.

Kunsti MAALE toojaks nagu ikka ” MTÜ Lugu, Viivika Orula!

Tänud meie argipäeva rikastamast!

Vaata ka: https://online.le.ee/2019/02/01/galerii-tiina-ojaste-avas-linnamael-maalinaituse-kubaratrikk/?fbclid=IwAR1t9yWCrUKGl6VQeSYTtBAyb2MJ_G6D7NQqETDCIAEMXePPNaFeYT1HP74