Linnamäe noortekeskus tähistas oma esimest sünnipäeva

Aasta tagasi avati Interrobang OÜ juhtimisel Linnamäe Noortekeskus, mis asub nüüdseks uue kuue saanud Oru vanas koolimajas.


Meie olemasolu siin majas muudab erakordsemaks fakt,  et noorsootööteenust pakub eraettevõte ning tegevust rahastab omavalitsus. Siiani on koostöö Lääne-Nigula vallaga sujunud väga hästi, loodetavasti see nii ka jätkub. Valla noorsootöötajad kohtuvad korrapärastel koosolekutel, tulemas on ka ühiseid ettevõtmisi noortekeskuste vahel.

Aasta jooksul on Linnamäe noortekeskuses päris palju toimunud –  meil on külas käinud Lasteabi telefoninõustaja Riima,  Rajaleidja karjäärinõustajad ning juuksur Kertu õpetas noortele lihtsate ja kaunite soengute tegemist. Samuti võtsime osa üle-Eestilisest helkurikampaaniast.

Noortekeskuse aktiiv on teinud häid ettepanekuid nii igapäevase töökorralduse kui tulevikuplaanide kohta.

Meil on kaks populaarset huviringi – kokandus ja robootika. Kokandus on noorte üks suurimaid lemmikuid ning sel päeval on alati oodata rohkemaarvulist osavõttu. Siis on terve maja toidulõhnu täis, aga selleks on ka põhjust – enamasti on tulemuseks väga maitsvad ning aromaatsed toidud.

Tänu robootikaringi põnevatele tegemistele on ka noorem vanuserühm leidnud tee meie noortekeskusesse.

Väga  positiivseks kujunes Oru kooli õpilasesinduse ja noortekeskuse koostöös korraldatud sõbrapäevapidu, mis tõi meie majja kohale 50 noort! Suur tänu huvijuht Liisale, kes on olnud suureks toeks – arvan, et kontakt kooli ja noortekeskuse vahel on väga oluline!


Tundub, et noortekas on ka kodudes hästi vastu võetud – rõõm on näha, kui laps kutsub oma ema kaasa, et näidata, mida põnevat noortekeskuses teha saab. Ei saa mainimata jätta meie lapsevanemate suurepärast kodutööd –  lausa lust on töötada koos nii viisakate ja sõbralike noortega!

Aitäh noortele, et olete mind nii hästi vastu võtnud, on suur rõõm teiega koos aega veeta!

Kati Koch, Linnamäe Noortekeskuse juht