Linnamäe beebikool alustas uue hooga!

13. veebruari hommik LASi Maja lastetoas – üks kirju seltskond on juba suuril silmil põnevusega külalisi ootamas…

Ja sealt nad läbi järjest tihedamaks muutuva lumesaju tulid – kes rassis läbi hangede vankri, kes autoga, maja juurde pargiti ka paar kelku, aga lõppkokkuvõtteks – ühesugused lumememmed olid kohale jõudes kõik – nii suured kui ka väikesed.

Lumest puhtaks rapsitud, pisikesed papud ritta ning kombed nagisse riputatud, ootas ees soe tuba ja lahke pererahvas – beebikooli juhendaja, Palivere lasteaia rõõmsameelne õpetaja Angela Luiga leidis kiiresti kontakti oma uute pisikeste ja natuke pikemate sõpradega

ning aktiivne tegevus läks lahti!

Aeg lausa lendas ja see väike neiu ütles tunni möödudes ala asjatundjana kommentaariks muu hulgas ka seda, et õhkkond oli tõesti väga sõbralik, lustiline ja tegus 😉

Ja nii saab olema igal kolmapäeval,

kell 10.00 LASi Maja lastetoas.

Tule osa saama!