Aiandusloengust…

Neljapäeva õhtul toimunud aiandushuviliste kokkusaamisel andis Nurga puukooli aednik Riina Räbbin põhjaliku ülevaate turbaaia rajamisest, kalmu kujundamise ja haljastamise põhimõtetest ning tutvustas ka uusi, põnevaid taimesorte, mida üks pühendunud asjaarmastaja võiks oma aeda soovida.

Tuleb ju ette, et puukooli või aianduskeskuse kaubavalikut vaadates ei ole esmapilgul taimekese tulevasest potensiaalist aimugi ja nii võib teadmatusest mõnest suurepärasest leiust lihtsalt mööda kõndida.

Et kokku olid tulnud tõelised “aiahoolikud” näitas seegi, et ühel loengulisel oli samal päeval sünnipäev ja mis võiks olla ühele aastaid aiandusega tegelenud inimesele paremaks viisiks selle toreda päeva õhtut veeta kui saada hobiaednike seltskonnas lisateadmisi oma südamelähedase teema kohta.

Kuna Riina kogemustepagas näib üsna põhjatu olevat 🙂 , leppisime kokku uue kohtumise veebruarikuus, mil tuleb juttu suve- ja püsilillevaliku tegemisest.

Kuupäev täpsustamisel, jälgi jooksvat infot.

Kevad ei ole enam kaugel! 🙂