Linnamäe lasteaed laieneb

Kui lapsed lasteaeda enam ära ei mahu, on tegemist probleemiga, aga … laiemalt vaadates on see probleem ju positiivne. Järelikult läheb meil hästi, inimesed tahavad siin elada, oma lapsi siia lasteaeda ja hiljem ka kooli tuua. Maapiirkonnas on see üsna haruldane, et paari aasta jooksul tuleb avada kaks lisarühma.

Uue rühma avamisega seoses otsib Linnamäe lasteaeda enda kollektiivi 4 uut töötajat:

1) 1,0 koormusega rühmaõpetaja- nõutav erialane haridus;
2) 1,0 koormusega assistendi;
3) 1,0 koormusega õpetaja abi.

Lisaks pakume alates 01.02.2019 tööd 0,5 koormusega lasteaia muusikaõpetajale.

CV ja haridust tõendavate dokumentide koopiad saata Linnamäe Lasteaia e-posti aadressile linnamae.lasteaed@laanenigula.ee või paberkandjal, aadressile Linnamäe Lasteaed, Kooli tee 10, Linnamäe küla, Lääne-Nigula vald, 91001 Läänemaa.

Lisainfo telefonidel 479 5425 ja 5666 7857.