Linnamäe postipunkti sulgemisest

Meieni on jõudnud info, mille kohaselt suletakse Linnamäe postipunkt alates 19. novembrist käesoleval aastal.

Täna on võimalik postipunktis raamatukogus saata kirju ja postkaarte, arveid maksta, tellida ajalehti, kõige rohkem kasutatakse aga võimalust postipunktist pakk kätte saada. Keskmiselt väljastatakse Linnamäe postipunktis 142 pakki kuus – see on pea 9 pakki igal päeval, kui raamatukogu on lahti. Postipunkti kaotamisel ei plaani Omniva Linnamäele paigaldada pakiautomaati. Seega jääb meie jaoks lähimad postiasutused kas Taeblasse või Haapsalusse.
Linnamäe postipunkti teenuseid ei kasuta vaid üksnes Linnamäe elanikud, vaid teeninduspiirkond on oluliselt laiem – postiteenuseid kasutavad ka Variku ja Dirhami inimesed.

Linnamäe Arenguselts teeb Lääne – Nigula vallale ning Omnivale pöördumise, kus palume kaaluda võimalikke lahendusi, et postipunkt Linnamäel säiliks. Kui Sinagi usud, et postiteenus Linnamäel on oluline, palun anna oma allkiri postipunkti säilitamise poolt.
Allkirju saab anda kuni 26.10.2018 Oru teeninduspunkti fuajees I korrusel ja LASi Majas E kell 9 – 17 ja T-R kell 9-19. Kui keegi on valmis oma külas allkirju koguma, andke mulle teada, annan teile allkirjalehed.

 

Kadi Paaliste
Linnamäe Arenguselts MTÜ
Juhataja
56248565
kadi@las.ee