Käsitööhuvilistele!

Head Oru piirkonna käsitööhuvilised!

Pildiotsingu käsitöö tulemusPildiotsingu käsitöö tulemus

Pildiotsingu käsitöö tulemus

Rege rauta suvel, vankrit säti talvel 🙂 .

Juba väga vanadel aegadel peeti planeerimist tegevuste sättimisel oluliseks.

Paljud on Linnamäel asuva LASi Maja ja selle võimalustega juba tuttavad – noortekas, beebikool, võimlemine, vanade fotode vaatamise pealelõunad, koristamise koolitus, reisimuljete õhtu, laste- ja täiskasvanute tähtpäevade pidamised, arutelud ning koosolekud…

Kas seda nimekirja võiks täiendada ka miski käsitöö-alase tegevusega?

Kas on huvi (tõenäoliselt sügishooajast, aga miks ka mitte varem) paar korda kuus koos käiva klubilise tegevuse vastu, kus igaüks oma näputööga kohale tuleb ja koos erinevate käsitööliikide-alaseid kogemusi vahetatakse? Või pigem üksikud loengud mõnelt oma ala asjatundjalt? Millistel teemadel? Mõni töötuba?

Kui miski pakutust Sind kõnetas või tekitas uusi ideid, anna teada eve@las.ee.

Peame plaani!