Oru Spordiklubi sai valmis discgolfi raja

Rõõm on teatada, et nüüd on ka Linnamäel võimalus kettaid lennutada, valminud on 9 pesaga discgolfi rada Linnamäe tervisealal. Kuna pool rajast on alal, kus enne oli üksnes võsa ning tundus esmapilgul üsna ebareaalne, et sealt peaks rada läbi minema, siis tegi väga rõõmu, kui talgupäevale tuli üle 20 abilise. Üheskoos sai juba ühe päevaga väga suur töö tehtud ning märgata oli juba tõepoolest metsarada läbi võsa. Suur aitäh teile! Loomulikult on tervisealal veel kõpitsemist küll ning ümbrust saab veel võsast puhastada, kuid kogemuse põhjal võib juba kindlalt väita, et üheskoos läheb töö kiirelt ning tulemus on hea. Sellest hoolimata saab juba praegu kettad lendu lasta ning mängust mõnu tunda. Rajainsenerid Jorma Tamm ja Renek Loorens on kõvasti vaeva näinud, et see rada just selline on. Lisaks soovime tänada abi eest Raino Kleemanni, Ülo Loorensit, Andrus Nottonit, Janar, Tamme, Jarmo Pooli, Madis, Ott ja Andres Kaljurat. Aitäh teile!

Infoks neile, kes ei tea, kus on Linnamäe terviseala, siis see asub vallamajast vasakul, mööda Keila maanteed läheb raja algus. Kaugelt on näha juba varem rajatud paviljonid ning uhke jõulinnak.

 

Discgolfi raja ehitamist rahastab rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Oled oodatud tervisealale liikumist nautima!