Kokkuvõte esimestest koosolekutest!

  1. ja 23.märtsil toimusid Linnamäe Arenguseltsi infokoosolekud.

Kahel kohtumisel osales ligi 45 inimest erinevatest Linnamäe piirkonna küladest – Auastest, Ingkülast, Jaluksest, Keedikast, Kärblast,  Linnamäelt, Mõisakülast, Orult, Salajõelt, Saunjast, Soolust, Uuglast ja Vedrast.

Lisaks LAS-i tegemiste tutvustamisele tulid muuhulgas jutuks järgmised teemad:

*Kergliiklustee võiks ulatuda Linnamäe Peekoni teeotsani, kuna sellel teelõigul on palju jalgsi ja jalgrattaga liiklejaid, kurvis peale Soolu teeotsa on maanteel järsk kalle, mis teeb libedaga jalgrattal teel püsimise päris raskeks.

*Külades on täheldatud valesid nimetusi teesiltidel, näiteks Linnamäel Hansuküla tee, mis võiks olla omal ajal ehitatud ühepereelamute järgi  Antsuküla tee jne.

Ootame tähelepanekuid-ettepanekuid, kus sarnaseid parandusi veel teha vaja oleks!

*LAS-i kodulehe virtuaalsel turuplatsil soovitakse  näha toodete- teenuste pakkujate kontakte  – kes müüb küttepuid, kes kanamune, piima, kala, lilletaimi –  midaiganes 🙂 .  Kes teeb massaaži,  näohooldust, kes saab aidata kopatöödel, puude ladumisel, auto remontimisel jne.

Ootame  meiliaadressil eve@las.ee või  telefonil 5667-9002 (Eve) infot, et elanikud leiaksid  üles kohalikud tegusad ettevõtjad ja eraisikutest kauplejad! 🙂

 

Kindlasti on veel teemasid, mida tahaksid teistega jagada, arutada.

Selleks tule

30.03 17.30 Linnamäel, vallamajas toimuvale LAS-i kokkusaamisele!

Oled oodatud!