Väikeste sammude kaupa kultuurisaali poole

Esmaspäeval, 16. jaanuaril toimus tõsine arutelu arhitekt Tiit Trummaliga plaanitava kultuurisaali teemal.

Eelkõige kooli vajadusi silmas pidades, aga ka kogukonnale mõeldes on kindlad funktsioonid, mida kultuurikompleks peab täitma – nendeks on saal, millel on korralik lava ning teenindava funktsioonina esinejate ruumid. Sellisel juhul saame korraldada erinevaid üritusi, kuhu saame kutsuda ka väga häid esinejaid, kuna tingimusel neile on selleks loodud. Lisaks on piirkonna vajadus nõupidamiste ruum ning spordisaali täiendusena jõusaal. Pidasime arhitektiga nõu, kuidas olemasolevasse eelarvesse oma soovidega mahtuda ning uurisime võimalusi, kas on võimalik ehitust teostada etapiti. Hiljemalt kahe nädala pärast peaks meil olema laual kaks eskiisi, mille hulgast tuleb teha lõplik valik ning seejärel on võimalik juba korraldada vallavalitsusel projekteerimise hange.