Oru Oskuste OTT – Hapendamise koolitus

Kuna Läänemaa Toidunädalal (10. oktoobril) toimuv HAPENDAMISE koolituse grupp täitus väga kiirelt, kuulutame välja nädal hiljem Oru Oskuste OTTi raames toimuva KORDUSKOOLITUSE.

🥕🥬🧄Sügis on käes ja õigepea saavad ka köögiviljad salve.
Kuidas neid tervislikul moel edasi väärindada?
Haapsalu Kutsehariduskeskuse kokkade kutseõpetaja Tiina Sootalu kirjeldab
17. oktoobril kell 18.00 Linnamäel, LASi majas algavat koolitust nii:
🥕🥬🧄“Koolitus sisaldab praktilist 3 X 45 min loengut hapendatud köögiviljade/puuviljade kasust kehale, hapenduse nõudest ja kaasaegsetest tarvikutest.
Demonstreerin kahte hapendus meetodit.
Degusteerime originaalis hapendatud köögi/puuvilja assortiid, punast peakapsast, tomatisalsat.
Lisaks võtan kaasa neist mõned toidud, ehk siis mingid näited, kuidas hapendisi toiduks kasutada, muuta neid näiteks ka noortele suupäraseks.”

ℹ️👉Kuna kohtade arv on piiratud, on vajalik EELREGISTREERIMINE telefonil 5373 6149 (Tiina) või tiina.sootalu@hkhk.edu.ee.

Osalustasu 15.-

Kohtumiseni! 🙂