Kohalik teenus – raamatupidamine ja ettevõtlusmentorlus

Kaisa Ülejõe Linnamäelt annab teada:

Mul on teile teadaanne: pakun raamatupidamisteenust ja ettevõtlusmentorlust! 📚💻

Tegelikult olen raamatupidamisteenust pakkunud juba üle 7 aasta, kuid pole siiani seda reklaaminud. Kõik minu praegused kliendid on minuni tee ise leidnud.

Mentorlusega olen tegelenud umbes aasta, kuna paljud tuttavad on minult nõu küsinud, kuidas alustada ettevõtlusega või investeerimisega. Umbes aasta tagasi otsustasin, et pakun mentorlust ka teenusena, et aidata veel rohkematel inimestel oma unistused ellu viia. 🙌🏽

Kuna mul on praegu aega pisut rohkem kui varem, siis on mul võimalus mõned raamatupidamise kliendid juurde võtta ja ka sügis on aeg, kus mul on rohkem aega, et mentrolusse kliente juurde võtta.

Kui mõni minu sõpradest või teie tuttavatest vajab abi raamatupidamises või alles soovib oma ettevõtet luua, kuid ei tea, kust alustada, siis olen siin, et aidata. Olgu tegu siis arvetega, maksudega või lihtsalt finantsolukorra ülevaatamisega.

Minu teenuste hulka kuuluvad:

✅ Raamatupidamine ja aruandlus

✅ Palgaarvestus

✅ Maksunõustamine

✅ Raamatupidamisalane nõustamine

✅ Ettevõtlus mentorlus

Kui teil on küsimusi või soovite rohkem teada, ärge kõhelge minuga ühendust võtta! Jagage seda postitust ka oma tutvusringkonnas, et keegi ei jääks headest võimalustest ilma!

Aitäh ja ootan teie sõnumeid!

Minu koduleht: https://www.kaisaylejoe.com

Foto: @maarjakonrad ja @meediaguru✨