Linnamäe kortermaja Kooli tee 8 renoveerimistöödest

Kuidas Linnamäe esimesel Kredexi toetusega renoveeritaval kortermajal läinud on? Pildikeel räägib ise enda eest:


Tolira Ehitus OÜ objektijuhi sõnul peaks olulisemad tööd parimate prognooside kohaselt aasta lõpuks valmis saama, aga eks ehitustegevuses tuleb aeg-ajalt ikka ootamatusi ette. Loodame parimat!

Kuidas on elanikel keset seda ehitusmöllu elada?
Tööl käivad inimesed ütlesid, et, kuna koju saabudes on ka ehitusmeestel tööpäev enam-vähem läbi, pole hullu.
Üks kodune proua ütles, et kõige hullem ehk mürarohkem aeg, kus radikaid välja saeti, on õnneks läbi. Toodi välja, et näiteks katusetööde – ja ventilatsioonimehed olid eriti korrektsed ja tegid oma tööd väga puhtalt ja et üldiselt on elu praegu huvitav. Esimesed silmaga nähtavad muutused hakkavad valmis saama ja teevad rõõmu.
Järgmisel nädalal hakatakse paigaldama uusi aknaid. Kuna vanad aknad eemaldatake tööde hilisemas etapis, on mõnda aega ees nii vanad kui uued aknad.

Meeldetuletuseks, et tööde lõpuks peaks valmima uus küttesüsteem, vee-ja kanalisatsioonisüsteem, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, fassaad, rõdud, välisuksed, välistrepid ja kaldteed. Kogu maja aknad, katus, varikatused, pööningu soojustus, päikesepaneelid katusele, valgustus, elektriautode laadimistaristu valmidus jms.

Hea uudis on see, et ka Kooli tee 6 otsustas peale põhjalikku kaalumist Kredexilt saadud toetuse asjaajamisega edasi liikuda. Käimas on ehitushange, kus pakkumiste esitamise tähtaeg on 5. september.
KÜ Kooli tee 6 ja 8 rekonstrueerimise projekte juhib ühistute juhatuse liige Liina Kaljuveer.

Liigume kõik koos meie Linnamäe korterelamute asumi viie maja juhatuste liikmete sisendi põhjal valminud tervikvisiooni poole:

Autor: Melu Arhitektid OÜ
Tellija: MTÜ Linnamäe Arenguselts