Oru OTTi esimesest taaskasutusreedest

Linnamäe teeristi turuplatsil toimunud taaskasutusreedele oli lisaks talukauba müüjatele (18 osalejat) registreerinud kuusteist jätkukauba pakkujat.
Suur rõõm, et enamus kohaletulnuist olid kohalikud Oru kandi küladest Linnamäelt, Jaluksest, Seljakülast, Soolust, Saunjast, Salajõelt, Vedrast ja Mõisakülast.

Oli vihmasabinat ja päikesepaistet, pillimängu ja batuudil kilkamist, toredaid (taas)kohtumisi ja jällenägemisrõõmu. Uudistada sai pakkumisi koolikotist kopateenuseni, kõhutäiteks pista miskit suhu ja turukotti. Riidekauba proovimiseks oli kohapeal kombineeritud riietuskabiin.

Osalejate tagasiside järgi võiks sellist “taaskasutuse ERI” aeg-ajalt ikka korraldada – enne kooli algust/lõppu või miks mitte ka keset suurt suve, mil rahvast veel rohkem liikvel ja ka meie suveelanikud tahaks oma kappe tuulutada! Samas saab ju alati miskit ka meie igareedestelel OTTidel pakkumiseks kaasa võtta.

SUUR TÄNU TULEMAST meie kauplejad ja külastajad ning KORRALDUSELE kaasa aitajad Anu Otisalu, Leili Küünarpuu, Kaido Hinno, Kaspar Hinno, Tarmo Kadakas, Uno Hinno, Maire Nigul, Terje Kadakas, Taavo Kaasen, Peoparadiis, Icekriim, Oru Auto, Lääne-Nigula Varahaldus, Krooning OÜ.

Taaskord leidsid kasutust kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) abil soetatud telk kohviku ja muusikute tarbeks ning ürituse voolumajandus (batuut, jäätisemasin) toimis sama programmi toel ostetud elektriseadmete abil.

Hetki jäädvustas Anne-Liia Tammann





Uute kohtumisteni! 🙂