Silma Õpikoda kolib ja jätkab tegevust Nõva Looduskooli nime all

“Sellest sügisest on Silma Õpikoda kolinud järk järgult ümber Nõvale. Jätkame oma tegevust Nõva looduskooli nime all. Kolimise põhjuseks on soov kokku hoida tegevuskulusid. Võtsime selle otsuse vastu läbimõeldult, pidades silmas laste, lapsevanemate, koolide ja ka looduskooli ruumide omaniku huve. Kokkuhoid võimaldab alustada sisulise tegevuse uuendamist ning soetada uute tegevuste jaoks vajalikke õppevahendeid.

Kui saime sel kevadel Lääne-Nigula vallalt tasuta ruumid (tasume kommunaalkulude eest), siis tegime kokkuleppe tasuta programmide läbiviimiseks valla koolidele. See programm annab kohalikele lastele võimaluse tihedamalt meie juures käia ning on kasulik mõlemale poolele. Kohalikud koolibussid sõidavad juba päris tihti Nõvale. Täiendav lisaklass annaks võimaluse programmiga liita ka lasteaiad.

Loodusraja lehelt leiate edaspidi infot selle kohta, mida me Lääne- ja Harjumaal korraldame. Nõva looduskoolil on ka oma FB leht, kus leiate infot Nõval toimuva kohta.

Oleme väga tänulikud selle aja eest, mil meil oli võimalus Saunjas teadmisi jagada. Meie programmid, laagrid ja muud tegevused jätkuvad nüüd uues kohas.