Alustas Orukate 60+ Klubi

Orukate 60+ Klubi alustas neljapäeval kell 18.00 Linnamäel, LASi majas oma tegevust ülimalt tempokalt!
👉Vähem kui neli ja pool tundi hiljem, kell 22.22 oli koos jaanuarikuine bussireis Tartusse, Vanemuise teatrisse. Mitte ainult plaan paberil, vaid ikka kõik lisad – kokku lepitud bussitransport, olemas 23 huvilist ja piletid kogu seltskonnale ka välja ostetud. Teatrisse minekust laiemalt kuulutada polnud vaja, buss sai kohe kohaletulnuist täis. Kukkus kogemata välja nagu asutajaliikmete privileeg – tuled kohale, saad teatrireisile Tartusse 🙂 . Mõeldud, tehtud.

Klubi eestvedajad Astrid Rääli ja Leili Küünarpuu olid teinud tublit teavitustööd – Orukate 60+ Klubi asutamisele tuli kokku 22 huvilist kümnest külast. Enamus omavahel juba ammustest aegadest tuttavad, aga oli ka neid, kes Oru kandis elanud vaid 5 või 8 aastat. Tehti ka väike tutvustusring, kus põgusalt räägiti, millega elus tegeletud ja mida kellelegi hobikorras meeldib ette võtta.

Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledžis “Kogukonnatöö vananevas ühiskonnas” erialal õpinguid alustanud Oru kogukonnatöötaja jagas infonupus “magistrandi minutid” värskeid kooliteadmisi – teadusuuringutel põhinevaid soovitusi elukaarel arukaks liikumiseks.

Seejärel asuti asja kallale. Kokkutulemise eesmärgiks oli teada saada, milliseid tegevusi võiks edaspidi koos ette võtta, kuhu minna, keda külla kutsuda. Väikestes kolmestes seltskondades pandi pead kokku ja elava arutelu käigus selgitati tõde välja.

Kõige popimaks osutusid ühised teatrikülastused (nagu ka sissejuhatusest näha võis) ja reisid mööda Eesti põnevaid paiku. Mainiti ka mitmete töötubade ja matkade teemasid, muuseumide, näituste, laatade külastamist, raamatutuvustusi, telefoni- ja arvutiõpet, ühiste klubisärkide tellimist jne.

Sirutuspausil sai maitsta Astridi tehtud kodust kooki ja Leili marjamorssi ning arutelu jätkus klubi tegevuse korralduslike küsimustega.

See pole veel kõik! Samal õhtul sai kokku ka pea bussitäis rahvast 31. juulil kell 19.00 Kiidjärve Mõisapargis toimuvale kontserdile “Rohelised niidud”
👉TÄHELEPANU hea orukas! Sellele reisile on veel mõned vabad kohad! Piletid kahanevad kiirelt ja on vaja võimalikult ruttu ära tellida.
Võta ühendust Orukate 60+ Klubi eestvedajatega:
Astrid Rääli tel. 5818 2377, astrid.raali.002@mail.ee
Leili Küünarpuu tel. 5667 1409, leili.kuunarpuu@gmail.com

Kõik kohalviibinud said koju minnes rahakoti vahele pistmiseks kaasa kaks klubikaarti, mille teisele küljele sai kirjutada järgmise kohtumise kuupäeva ja koha ja et kaasas võiks olla oma kruus.
Koduseks ülesandeks oli teise kaardiga mõni kohalik hea sõber või tuttav järgmiseks kohtumiseks kaasa kutsuda.

👉Orukate 60+ Klubi tuleb taas kokku neljapäeval, 10. oktoobril kell 18.00 Kärbla külas Tammeoru garaažis ja oma tegemisi tuleb tutvustama Meeste Kuur Haapsalust. Kindlasti on veel huvitavaid teemasid, tule ka!

👉Anna palun oma OSALEMISSOOVIST märku Astridi või Leili eespool toodud kontaktidel!
👉 Kui vajad transporti, võta julgesti Leili või Astridiga ühendust!
Kindlasti leiame lahenduse!
Oled oodatud Orukate 60+ Klubi tegemistes kaasa lööma!