Jalukse Simman 2024 peetud! 

Simmani üks eestvedajatest, Janne Rau võttis toimunu kokku sedamoodi:
Juba kolmandat aastat järjest toimus augustikuus Jalukses külapidu. Nüüd kui esimesed kokkuvõtted tehtud, võib öelda, et see oli igas mõttes õnnestunud pidu ja me läheme ajas ikka järjest paremaks!

Umbes 150 suurt ja väikest Jalukse elanikku, naabrit, külalist ja fänni tuli meie peole mõnusalt aega veetma. Milline number!

Sai nalja, mängida, lobiseda, tantsu lüüa ja kõike muud. Nii nagu lubatud sai, kestis pidu varajaste hommikutundideni ja viimased lahkusid esimeste valguskiirtega. Tõeline külapidu oma parimas kastmes!

Kuid selline pidu ei saa iialgi korraldatud üksi!

Aitäh igale külalisele, kes tuli peole! Aitäh, et toetasite meie külaseltsi ja tegemisi oma panusega piletit ostes ja kohvikus. Te olete need, kes annavad energiat teha pidu ka järgmine kord. Teie olete need, kes meie peo panid elama ja tegid selle tõeliselt vingeks!

Aitäh meie imelistele toetajatele ja abilistele: Lääne-Nigula vald, Palivere vabatahtlik päästekomando, Tene Kaubandus, Selver, Linnamäe lihatööstus, Kangadžungel, Fra Mare, Coop Haapsalu. Nemad aitasid hoolitseda meil selle eest, et mängudele oleks auhindu ja plats oleks valmis külalisi vastu võtma.

Aitäh U-band mõnusa muusika eest, mida nad tantsuks mängisid! Juba teist aastat järjest mängisid nad meie peol. Varsti saab öelda, et Jalukse isiklik peobänd.

Aitäh karmoškamängijatele, kes peo algused väga mõnusat meeleolumuusikat mängisid!

Aitäh Eugen Kajak, tänu sulle kestis meie pidu mõnusa muusika saatel varajaste hommikutundideni!

Aitäh Anna-Liisa Treimann ehk Emotsioonimeister, et tulid tegema vinget töötuba! 🌷Erakordselt vinge oli see, et enamus lillede meisterdajad olid mehed! Kõik said suurepäraselt hakkama ja hoidke silmad lahti – kindlasti saab lilleilu teha ka tulevikus.

Aitäh Mia, et tõid platsile hobused ja aitäh Jaanika, et võtsid vaevaks olla vinge juhendaja lastele ja nendega erinevaid tegevusi läbi viisid!

Ja muidugi erakordne tänu, kummardus ja kogu au kuulub korraldustiimile, kes on lihtsalt suurepärased inimesed, naabrid ja sõbrad. ❤ Jalukse küla on elu saanud sisse just seetõttu, et ühine kambavaim on tugev ja kannab kaugele. Olen ennegi öelnud ja usun siiralt – üksi võib jõuda kiiresti, aga koos jõuab kaugemale! Aitäh!

Seega – aitäh imelised külalised! Aitäh Jalukse! 🙏

Kohtume juba aasta pärast Jalukses Simmanil, aga ehk ikka kohtume enne ka! 🤩