Raudsepa lilled – kohalik ettevõte Mõisakülast!

Aga las nad tutvustavad end ise :):
“Oleme pereettevõte, meid juhivad armastus looduse ja aianduse vastu. Perenaine, kes on töötanud üle 15 aasta looduskoolis loodusõppejuhendajana, toob meie talusse rohkelt teadmisi ja kirge taimede vastu. Peremees, kelle kogemused kartulikasvatamisel ulatuvad aastate taha, on nüüd lisaks kartuli kasvatamisele abiks perenaisele kaunite lillede kasvatamisel. Lillemaailmast saavad osa ka peres sirguvad neli last.

Meie talus kasvatatakse lilled seemnetest ja sibulatest kohapeal, tagades mitmekesise ja värvika valiku. Pakume laias valikus lilli, nagu lõvilõuad, zinniad, kosmosed, daaliad, päevalilled, lillherned, celoosiad, astrid ja veel palju muud põnevat. 

Meie talu on oma teekonda alles alustamas, kuid oleme täis energiat ja entusiasmi, et tuua teile parimad lilled otse meie aiast. Meil on rõõm teatada, et oleme avanud väikese iseteenindusega müügileti Haapsalu linnas, kus saate osta meie kauneid kimpe ja lõikelilli.


Linnamäel leiab meie leti Oru OTTi iseteenindustelgist Pihlaka talus. Reedeti pakume lilli ka Linnamäe teeristi turuplatsil, Oru OTTi kaubakohtumistel.
Kui Sul on soovi leida oma ürituse või sündmuse tarbeks värskeid ja kohalike lilli, siis küsi julgelt perenaiselt. Või hoia silm peal Raudsepa talu tegemistel samanimelisel Facebooki või instagrammilehel.

Facebookist leiab neid SIIT.