Sotsiaalmeedia turundus- ja haldusagentuur Linnamäel

🎯 Oleme kaks ettevõtlikku ja distsiplineeritud noort Robert Suslov ja Kaur Nellis ning Spark X Agency omanikud.

📚 Oleme lõpetanud Oru Kooli ning praegu õpime Läänemaa Ühisgümnaasiumi kümnendas majandus klassis. 

🤝 Alustasime oma sotsiaalmeedia haldus- ja turundusagentuuriga 2022 aasta detsembris. Ning siiani oleme teinud koostööd mitmete erinevate ettevõtetega nagu nt: Naturalinda, Oru Spordiklubi, LASi Maja Linnamäel, Rendiruumid Linnamäel, Jõhvi Sport, Loo Kultuurikeskus, JM Rentals, ÕF SIP, Spordiklubi Nord ja selle üritus Tallinn Nord Cup 2024.

🧠 Algne agentuuri kontseptsiooni idee tuli meil läbi sotsiaalmeedia looja Iman Gadzhi, kes on ettevõtlusmaailmas olnud enam, kui 10 aastat. Tal on ka maailma juhtiv spetsiifiliselt agentuuridele suunatud haridusplatvorm, kust saime mitu agentuuri koolitust: Six Figure SMMA, Agency Incubator ja Agency Navigator. Samuti oleme lisaharidust saanud läbi Sander Stage COETi programmi.

🍀 Spark X Agency teenused:

– Sotsiaalmeedia Turundus: Edukate reklaamikampaaniate loomine, potentsiaalsete klientide genereerimine ning klientuuri ja käibe kasvatamine.

– Sotsiaalmeedia Haldus: Regulaarse sisu loomine sotsiaalmeedia platvormidele, sealhulgas kõikide visuaalsete elementide, teksti ja graafilise disaini kokku panemine ja kogu sisu postitamine.

– Sisu Tootmine: Sisu tootmine ettevõtetele, olgu selleks fotode, pikk või lühiformaadis videote tegemine – kogu protsess on meie poolt tagatud.

– Logod ja Visuaal: Brändi logo ja visuaali loomine vastavalt Teie soovile ning nägemusele.

🔗 Rohkem infot meie agentuuri kohta leiate kodulehelt 

📞 Kontakt:

– Robert Suslov: +372 5332 0082

– Kaur Nellis: +372 5354 1211

🙏 Digitaalse maailma probleemide ja soovide korral võtke meiega julgelt ühendust!

MTÜ Linnamäe Arenguselts on noormeeste tehtud tööga väga rahul – head ja avatud suhtlejad, mõtlevad kaasa ning pakuvad uusi lahendusi. Võib soovitada!