KOHAD TÄIS – Lääne-Eesti keeduleiva töötuba LASi majas 14.novembril kell 11-14

Taaskord avaneb toiduvalmistamise huvilistele suurepärane võimalus koguda tarkuseteri väikese, kuid populaarse perefirma Nõva Break pagari Merike Väli küpsetamisalaste teadmiste varasalvest.

Seekord võtame 12-22. novembrini kestva Läänemaa Toidunädala raames ette Lääne-Eestis ja saartel levinud magushapu keeduleiva valmistamise. Tutvume teooriaga, segame juhendaja kogemustest sündinud tähelepanekute ja näpunäidete järgi kokku leivataigna ning igaüks saab koolituselt minnes OMA leiva ahju pista!

Selleks võta kindlasti kaasa üks leivavorm!

See pole veel kõik!

Sõna otseses mõttes lõhna ninna ja teadmisi juurde saab ka saiaküpsetamise kunstist – töötoas valmib juuretisega potisai.

Ja veel – kes soovib koju viia mõned pätsid Nõva Break krõbeda kooriku ning rohkete seemnetega “Hea tuju leiba” või seemneteta “Borodinod”, andku sellest töötuppa kohta broneerides kindlasti teada! Merike saab siis Nõva küpsetuskojast vajaliku arvu pätse kaasa võtta.

NB! Kui tunned end tõbisena, jää kindlasti koju end ravitsema, aga anna sellest palun kindlasti teada, et saaksime kohta kellelegi teisele pakkuda.

Hoiame üksteist!

Kohtumiseni.