Oru kooli õpilaste näitus “Nõukanostalgia” LASi majas

LASi majas, II korruse peeglisaalis on avatud üks vahva ja värviline väljapanek – Oru kooli 9. klassi õpilaste kunstinäitus „Nõukanostalgia“.

Kuna isiklik side selle ajajärguga jääb noortel naa-tukene kaugeks, otsiti ainest joonistamiseks internetiavarustest ja tõenäoliselt tuli inspiratsiooni ning häid mõtteid ka siit-sealt kodudest, vanema põlvkonna esindajatelt.

Oma nägemust nõukanostalgiast edastavad Raian Kleeman, Karel Markus Rääli, Karl Mark Villakov, Rammo Keelus, Une Nõupuu, Caroline Samarajev, Reelika Ormus, Rageri Keelus, Dagmar Toffer, Riin Jürise, Gregor Sander Schmidt, Kristin Vaarpuu, Romika Heimann, Rasmus Kleinberg, Martin Sõelsepp, Pärtel Täpsi, Jane-Anett Riibak, Mai-Liis Vikmann.

Hea nõuga oli kunstnikele abiks Oru kooli kunstiõpetaja Aive Nõupuu.

Usun, et kui seda näitust koos ema-isa, vanaema-vanaisaga vaatama tulla, saab noorem inimene osa nii mõnestki värvikast loost ja ahhetamapanevast olmelisest seigast, mis tolleaegsete inimeste enesestmõistetava igapäevaelu juurde käis…

Näitust saab vaadata Wana kooli kohviku lahtiolekuaegadel E-R 10-14, staadionipoolsest, noortekeskuse uksest tulles ka õhtupoolsel ajal, E-N 13-19, R 13-18.