LASi Maja jõululaat

Linnamäel, LASi Maja laadal pakuvad kohalikud ja kaugemaltki külla tulnud ettevõtlikud inimesed omavalmistatud tooteid jõululauale ja kingikotti.
Mida siis müügilaudadele sätitakse?

Kogemustega kapsakasvataja krõmpsud hapukapsad ja veisekarjapidajalt vabas looduses kasvanud loomade lihatooted. Väärikate perenaiste aastakümnete jooksul välja töötatud retseptidega hoidised ning noore firma, Nõva Breaki imemaitsev ja kiiresti tuntuks saanud Hea tuju leib.
Käsitööna valmistatud beebitooted, nukuriided, naturaalsest materjalist voodipesu ja poekotid. Mitu meetrit mänguasju. Lõhnaseebid ja ehted nii suurtele kui väikestele tüdrukutele. Tatari rahvusköögi pirukad, tervislikud õuna- ja marjakrõpsud, linnumagusast, veinist ja kodukanamunadest rääkimata.
Koogikiirabi OÜ pakub koogikaunistusi, küünlaid, makroone, käsitöökomme ja KOLME! sorti piparkoogitainast.
Laadaloosi viib läbi vahvate ideede väljamõtleja Viivika. Loosipilet toob õnne kõigile pileti ostjatele, kuna iga loos võidab! Auhinnaletil on muuhulgas rivis postkaardid, raamatud lastele ja täiskasvanutele, kunstiteosed. Lapsed võivad võidu korral saada endale meisterdamiseks puidust maju või mugavaks istumiseks kott-tooli. Võimalus on võita ka aastajagu nätsu või krõbistamiseks karbiga piparkooke. Loosilauale läheb ka viiekilone hiigelkaalikas Mõisakülast ja peaauhinna paneb välja Koogikiirabi.
Jõululoterii tulu läheb Soolu ajalooliste kiviaedade taastamise fondi.
Lastetuppa ootab pisikesi mängima särasilmne kasvataja Regina ja kuulda oli, et majast astub läbi ka üks kõigile tuntud pika habemega mees.

Tule Linnamäe laadale!

Lääne Elu juhtkirjast: Kohalikelt tootjatelt toidu ostmisel on peale tervislikkuse veel teinegi külg – nii aitame säilitada elu maal ja väikestes kohtades. Kui inimesed on leidnud töö ja tegevuse, mis neile rahuldust pakub ja leiva lauale toob, ei kipu nad ka suurlinnadesse. Ehk tasuks lähenevatele jõuludele mõeldes seda meeles pidada ning kingikotti või jõululauda kohaliku toiduga täiendada.