Linnamäe kontsertite päev

Ta tuleb jälle:

Hommikukohvi kõrvale pakuvad Räägu mõisapargis kõrvale pai Andreas Lend tšellol ja Allan Jakobi akordionil. Kõlavad populaarsed klassikalood uues võtmes.

Peale klassikalist muusikat, tuleb vändata Jaluksesse, kus kell 11.00 ootavad teid ees Haapsalu pärimusmuusikud ja ansambel Trubatrumm. Viimane kasutab enda väljendamiseks rütmitrumme ja -pille, et kuulajateni tuua “Põhjala laidude hääled”.

Jaluksest viib tee edasi naaberkülla Soolu, kus Taaveti talu õuel toob tuumakad lood ja jutud kuulajateni Piret Päär, viled ja torupilli paneb hüüdma ning karmoskast võlub rahvalikke lugusid välja Kuno Malva.

Peale muinaslugusid saab reaalsusesse naasta Niibi külas Tilga talus – ja mis on reaalsem, kui Alen Veziko esitamas lüürilisi poplugusid, mis murravad (naiste)rahva südameid.

Jätkame kontsertide päeva reisi. Kell 17.00 ootavad Linnamäel LASi maja terrassil Haapsalu juurtega õed Aknad (Ilona Aasvere ja Anneli Aken), kes laulude vahendusel jagavad oma elukogemusi.

Ehavalguse saatel lõpetab kontserdipäeva Silma õpikoja laval mahehäälne näitleja ja muusik Mari Jürjens. 

“Häbenemata kallistan päikest, suudlen sooja tuult. 
Imetlen oma Eestimaad väikest, naeratus suul. 
Kujutlen kuidas mändide vahelt, paistab merepiir, 
kujutlen kuidas, seal siis seisaksin…”

Autode parkla on kontserdi toimumise kohast ca 1,6 km kaugusel. Muretsemiseks aga pole põhjust, parkla ja esinemiskoha vahel vuravad minibussid, või veel parem – tule kontserdile jalgratta, mopeedi või mootorrattaga, siis saad päris lähedale parkida!

Kokkuvõte toimunust FB-lehel Linnamäe kontsertide päev:

https://www.facebook.com/events/723653998089335/?active_tab=discussion