Info maleva kohta

Linnamäe avatud noortekeskus korraldab sellel aastal esimest korda malevat.

Malevasse ootame noori vanuses 13 – 17 eluaastat. Kui tunned, et tahad oma suvega midagi ägedat peale hakata, siis malevarühmas osalemine ongi see! Teenid omale taskuraha ning boonusena on lahedad kaaslased ning vahva vaba aja programm.

Maleva toimumise aeg: 30.07 – 05.08.2018, rühma suurus on 20 noort

Enne malevasse kandideerimist mõtle läbi:

  1. Kas see ajavahemik on sulle sobiv?
    Mõtle hästi läbi oma plaanid, kuna malevarühmas osalemise eelduseks on osavõtt kogu programmist!
  2. Kas oled valmis viiel päeval 4 h tööd tegema?
    Maleva esmane eesmärk on esimese töökogemuse saamine. Mõtle hästi läbi, kas oled valmis tegema füüsilist tööd iga päev 4 h. Kui eelistad pigem niisama olla ja töötegemisest midagi ei arva, siis vali endale parem mõni muu tegevus peale maleva.
  3. Kui palju saan töötasu?
    Tööd malevas on erinevad, seega sõltub sellest ka töötasu. Töötasu makstakse vähemalt miinimum tunnitasu suuruses.

Maleva pikkus on 7 päeva, millest viiel päeval tehakse 4 tundi tööd ning 4 tundi on sisustatud erinevate tegevustega. Kahel päeval on üksnes vaba aja tegevused.

Arvad, et malev võiks olla midagi ka sinule?
Kandideerimiseks saada hiljemalt 10. juuniks oma CV ning motivatsioonikiri aadressile kadi@las.ee või too Linnamäe avatud noortekeskusesse. Hiljemalt 15. juuniks võtame sinuga ühendust ning lepime kokku töövestluse aja.
Kõikide malevlastega sõlmitakse töölepingud.

Lisainfo: Kadi Paaliste e-post kadi@las.ee; tel 56248565

Noortemaleva toimumist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.“